Snelle toegang

Wanneer je je store toevoegd aan je bladwijzers hoef je niet iedere keer opnieuw in te loggen. Hierdoor heb je makkelijk en snel toegang tot je StoreX store.

Chrome

1. Log in en klik op je store.
  2. Klik rechts van de adresbalk op Ster Bladwijzer toevoegen aan deze pagina.
  3. Klik op 'Bookmark toevoegen'.
  4. Kies waar je de bladwijzer wilt toevoegen en wijzig desgewenst de naam.
  5. Klik op 'Klaar'.
  6. Je kunt nu rechstreeks via de bladwijzer toegang krijgen tot je store omgeving.

Safari

1. Log in en klik op je store.
  2. Klik rechts van de adresbalk op de deelknop en kies 'Voeg bladwijzer toe'.
  3. Kies waar je de bladwijzer wilt toevoegen en wijzig desgewenst de naam.
  4. Klik op 'Voeg toe'.
  5. Je kunt nu rechstreeks via de bladwijzer toegang krijgen tot je store omgeving.

Edge

1. Log in en klik op je store.
  2. Klik rechts van de adresbalk op Ster Bladwijzer toevoegen aan deze pagina.
  3. Kies waar je de bladwijzer wilt toevoegen en wijzig desgewenst de naam.
  4. Klik op 'Klaar'.
  5. Je kunt nu rechstreeks via de bladwijzer toegang krijgen tot je store omgeving.