Store overzicht

Nadat je bent ingelogd verschijnt er een overzicht van al je stores. Wanneer je klikt op één van de stores wordt je naar de store geleid.

Onderin je store overzicht bevindt zich de optie om een nieuwe store aan te maken, dit heeft geen invloed op je huidige stores.

Rechtsboven het overzicht vind je jouw profielfoto, hier kun je op klikken om al je account instellingen te wijzigen.

Verder vind je hier ook de knop uitloggen, wanneer je hier op klikt wordt je uitgelogd van je StoreX account.