Wachtwoord opnieuw instellen

Je kunt je aanmeldingswachtwoord opnieuw instellen als je het bent vergeten of als je je account veiliger wilt houden.

Je wachtwoord opnieuw instellen

1. Vul hier je email in waarmee je inlogd op je StoreX account.
  2. Klik op het vakje 'I am human' om je te verifiëren en volg de stappen.
  3. Klik op 'Wachtwoord resetten'.
  4. Open de mail 'Wachtwoord reset' en klik op de link.
  5. Voer je nieuwe wachtwoord in en herhaal deze nogmaals ter controle.
  6. Klik op het vakje 'I am human' om je te verifiëren en volg de stappen.
  7. Klik op 'Wachtwoord aanmaken'.
  8. Je kunt nu inloggen met je nieuwe wachtwoord.